Welkom op de site van Perishtè

Praktijk voor natuurgerichte therapie

Elmira Kozhomkulova - Meesters
Paramedisch Natuurgeneeskundig therapeut

Mijn naam is Elmira en ik ben in Kirgizië geboren. Een land van tradities en oude rituelen. In mijn geboorteland heb ik Bio-energie en acupressuur gestudeerd. Sinds 1997 woon ik in Nederland en heb ik mijn diploma HBO Maatschappelijk werk en dienstverlening gehaald. In mijn dagelijks werk kon ik geen voldoening vinden. Ik wilde mensen helpen maar wel op mijn manier. Mijn familie werkt al eeuwen met een vorm van genezen en ik heb besloten deze niet langer te negeren maar te gebruiken om mensen te helpen. In 2006 ben ik mijn baan opgezegd en ben ik mijn eigen praktijk gestart.

In 2008 heb ik het diploma “HBO medische basiskennis” behaald en heb me aangesloten bij de Stichting BATC (Beroepen en Belangen Associatie voor Natuurgerichte Therapeuten en Consumenten). Via deze officiële erkenning is het mogelijk de kosten van een behandeling te declareren bij de zorgverzekeraar.

Als BATC gecertificeerd Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut werk ik volgens de 5 natuurgerichte principes.

Deze basisprincipes zijn:
1. Energie
2. Prikkeloverdracht
3. Drainage
4. Voeding
5. Psyche (het onbewuste ziekmakende gedragspatroon)

Mijn behandelingen zijn mede gericht op behoudt van je gezondheid door balans en bewustzijn zodat je in deze hectische maatschappij sterk blijft staan en vol genieten van het leven.

Lichaam en geest zijn één

Je geestelijke gesteldheid wordt van jongs af aan beïnvloed door de wereld om je heen. Niet goed verwerkte indrukken kunnen leiden tot lichamelijke blokkades en spierspanningen of pijnen. Met een doelgerichte bio-energetische behandeling kan ik die blokkades opheffen. Niet alleen verdwijnen daardoor de lichamelijke klachten; de behandeling zorgt ook voor geestelijke verlichting. Ik combineer mijn bio-energetische behandeling met o.a. acupressuur, reiki, chinese geneeskunde en vooral ook mijn bijzondere gave. Ik heb de gave geërfd om te voelen waar de pijn of het probleem zit. Door de kennis en ervaring zijn mijn diagnoses scherp, soms verrassend, maar altijd eerlijk.

“Voorkomen is beter dan genezen”

Bij Perishtè kun je terecht voor diagnostiek, preventieve therapeutische behandeling met Bio-energie, Acupressuur, Reiki, Chinese geneeskunde.

Denk vooruit …. Blijf gezond!

Ik sta geregistreerd als natuurgeneeskundig therapeut bij
Stichting B.A.T.C. (Beroepen & Belangen Associatie voor Natuurgerichte Therapeuten & Consumenten)
Vergoeding door Zorgverzekeraars is mogelijk.