Home

Praktijk voor natuurgerichte therapie

Elmira Kozhomkulova - Meesters
Paramedisch Natuurgeneeskundig therapeut

Mijn naam is Elmira en ik ben in Kirgizië geboren. Een land van tradities en oude rituelen. In mijn geboorteland heb ik Bio-energie en acupressuur gestudeerd. Sinds 1997 woon ik in Nederland en heb ik mijn diploma HBO Maatschappelijk werk en dienstverlening gehaald. In mijn dagelijks werk kon ik geen voldoening vinden. Ik wilde mensen helpen maar wel op mijn manier. Mijn familie werkt al eeuwen met een vorm van genezen en ik heb besloten deze niet langer te negeren maar te gebruiken om mensen te helpen. In 2006 ben ik mijn baan opgezegd en ben ik mijn eigen praktijk gestart.

In 2008 heb ik het diploma “HBO medische basiskennis” behaald en heb me aangesloten bij de Stichting BATC (Beroepen en Belangen Associatie voor Natuurgerichte Therapeuten en Consumenten). Via deze officiële erkenning is het mogelijk de kosten van een behandeling te declareren bij de zorgverzekeraar.

Als BATC gecertificeerd Natuurgeneeskundig Therapeut werk ik volgens de 5 natuurgerichte principes.

Deze basisprincipes zijn:
1. Energie
2. Prikkeloverdracht
3. Drainage
4. Voeding
5. Psyche (het onbewuste ziekmakende gedragspatroon)

Mijn behandelingen zijn mede gericht op behoudt van je gezondheid door balans en bewustzijn zodat je in deze hectische maatschappij sterk blijft staan en vol genieten van het leven.

Lichaam en geest zijn één

Je geestelijke gesteldheid wordt van jongs af aan beïnvloed door de wereld om je heen. Niet goed verwerkte indrukken kunnen leiden tot lichamelijke blokkades en spierspanningen of pijnen.

Veel mensen die bij praktijk Perishtè komen, lopen al jaren met klachten rond en hebben eerder tevergeefs aangeklopt bij de reguliere geneeskunde. Als ik kán helpen zal ik dat vol overgave en met inzet van al mijn krachten en kennis doen. Het resultaat is voor veel mensen een klein wonder.

Waarom wachten tot dat je je niet lekker voelt, een burn-out krijgt, gestrest bent of je evenwicht kwijt raakt?

“Voorkomen is beter dan genezen”

Bij Perishtè kun je terecht voor verschillende behandelingsvormen weke op deze website staan uitgelegd.

Denk vooruit …. Blijf gezond!

Ik sta geregistreerd als natuurgeneeskundig therapeut bij
Stichting B.A.T.C. (Beroepen & Belangen Associatie voor Natuurgerichte Therapeuten & Consumenten)
Vergoeding door Zorgverzekeraars is mogelijk.