Bio-energetische therapie

Bio-energetische therapie is een zeer oude vorm van helen die in het oosten al vele jaren wordt uitgeoefend. De therapeut werkt door chakra’s anders te groeperen en in evenwicht te brengen. Bio-energetische therapie vertrekt vanuit de gedachtegang tussen lichaam en geest. Het is gebaseerd op het holistische principe. Holistisch werken is een methode die op verschillende manieren de problemen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied aanpakt.
Wanneer energie niet ongehinderd door je chakra’s kan stromen doordat ze hier en daar geblokkeerd zijn, kan dit leiden tot lichamelijke, emotionele of geestelijke problemen.

Vanaf onze eerste jaren hebben psychische, emotionele spanningen en conflicten invloed op de spierspanning in ons lichaam. Sommige van deze spanningen komen vast te zitten op specifieke plaatsen zoals de nek of de onderrug. De energie banen in het lichaam raken geblokkeerd doordat de vrije energiestroom wordt verstoord. Dit heeft een negatieve invloed op onze gezondheid, de stemming, de vitaliteit, en de levenslust.

Bio-energetische therapie is zeer geschikt voor:
Angst, nervositeit, depressiviteit en onevenwichtigheid
Spijsverteringsysteem
Rugpijn en spanning
Burn-out
Lusteloosheid
Hoofdpijn

Tarief: Bio-energetische therapie 60 min €55

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Peristhé staat geregistreerd als natuurgeneeskundig therapeut bij Stichting de Ring en B.A.T.C. (Beroepen & Belangen Associatie voor Natuurgerichte Therapeuten & Consumenten)

Vergoeding door Zorgverzekeraars is mogelijk.