Accupresurmassage

Acupressuur (of drukpuntmassage) is een natuurlijke geneeswijze door middel van beïnvloeding van onze levensenergieën.
Deze therapie is gebaseerd op de Chinese geneeskunde die ervan uitgaat dat het perfect stromen van de levensenergie onze gezondheid op peil houdt. Acupressuur gaat bepaalde storingen in de energiestroom opheffen door met de vingertoppen in te werken op bepaalde punten van de energiebanen in ons lichaam.

Door spanning en stress loopt het immuunsysteem belemmeringen op. Acupressuur helpt deze op te lossen en stelt het lichaam in staat zich te verzetten tegen ziekte.

De uiterst gevoelige vingertoppen worden gebruikt om de verstoppingen in de energiebanen (meridianen) te lokaliseren .
Door zachte maar stevige hand en vingerdruk op deze energiebanen uit te oefenen, worden de blokkades weggenomen waardoor de zelfgenezende krachten van het lichaam worden gestimuleerd om optimaal te gaan functioneren.

Tijdens de behandeling is het mogelijk dat u energiestromen voelt en een verlichting van klachten. Het kan zijn dat u in slaap valt, ook kan het gebeuren dat u bij thuiskomst de behoefte voelt om iets meer rust te nemen. Een ander effect kan ook zijn dat je na de behandeling meer energie voelt waardoor je actiever wordt.

Acupressuur massage kan helpen bij o.a.:
Stress
Chronische hoofdpijn
Spanningen (verkeerde werkhouding)
Spierstijfheid
Pijnlijke gewrichten
Slechte doorbloeding
Angst, nervositeit, depressiviteit en onevenwichtigheid
Spijsverteringssysteem

Tarief: Acupressuur 60 minuten €55

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Peristhé staat geregistreerd als natuurgeneeskundig therapeut bij Stichting de Ring en B.A.T.C. (Beroepen & Belangen Associatie voor Natuurgerichte Therapeuten & Consumenten)

Vergoeding door Zorgverzekeraars is mogelijk.